Van Dongen

Logistieke Diensten

Welkom op deze web-site,

 

Van Dongen logistieke diensten is een jong bedrijf dat zich richt op dienstverlening in de logistieke sector.

Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in bijna alle takken van transport en enkele specialisaties hiervan, besloot ik enkele jaren geleden dit bedrijf op te zetten. Dit heeft als resultaat gehad dat wij ondertussen voor een aardig aantal gerenomeerde bedrijven in onze omgeving hun logistieke tekorten en/of problemen oplossen.

 

Alhoewel van Dongen logistieke diensten van oorsprong een eenmansbedrijf is, heeft het zich al meerdere keren met succes kunnen en mogen richten op oplossingen die méér mankracht vereisen.

Dit door middel van het regelen en inhuren van collega-freelancers waarbij wij zelf voor u de regie in handen houden en uw tijdelijk of langdurig personeelstekort invullen.

 

Zoals u zult begrijpen staan kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantvriendelijk werken bij ons net zo hoog aangeschreven als in uw bedrijf, en nodig ik u uit dit samen met mij te continuëren of eventueel te verbeteren.

 

Voor verdere informatie, offerte's en/of beschikbaarheid verwijs ik u naar mijn adresgegevens onder het kopje "contact" op deze pagina.

 

Met vriendelijke groet,

Patrick van Dongen

 

Website created and hosted by JVIT